Стрілянина на фестивалі в Каліфорнії: зросла кількість загиблих

Читать на русском
Кількість  загиблих через стрілянину в штаті Каліфорнія у місті Гілрой на гастрономічному фестивалі Gilroy Garlic Festival зросла до чотирьох осіб, близько 11 постраждали.

Кількість загиблих через стрілянину в штаті Каліфорнія у місті Гілрой на гастрономічному фестивалі Gilroy Garlic Festival зросла до чотирьох осіб, близько 11 постраждали.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив місцевий поліцейський Джон Баллард, повідомляє CNN.

В Одесі сталася стрілянина в кафеВ Одесі відвідувач кафе влаштував стрілянину у відповідь на прохання оплатити рахунок. Інцидент стався вночі.

«Щонайменше чотири людини загинули, в тому числі стрілок, і ще 11 отримали поранення у результаті стрілянини (в Каліфорнії, - ред.)», - пише видання.

Так, правоохоронці закликають свідків надсилати їм відеоматеріали і давати показання, які допоможуть слідству. Поліція встановила, що стрілок використовував рушницю, проте його мотив досі невідомий.

Підкреслимо також, на місце трагедії прибули співробітники ФБР для допомоги в розслідуванні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах в штаті Каліфорнія у місті Гілрой чоловік відкрив стрілянину на гастрономічному фестивалі Gilroy Garlic Festival, в результаті чого загинули щонайменше три людини.

Тоді повідомлялося, що стрілка ще не затримали.

Деяких поранених госпіталізували в лікарню на вертольоті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: