Зеленський пригрозив «слугам народу» серйозною розмовою

Читать на русском
Володимир Зеленський нагадав новообраним депутатам про те, що на них лежить велика відповідальність перед виборцями.

Президент України Володимир Зеленський пригрозив депутатам від його партії Слуга народу серйозною розмовою, якщо вони будуть погано працювати.

Як пише «Слово і Діло», такий коментар він дав журналістам у неділю, 4 серпня.

Зеленський додав, що на народних обранцях лежить велика відповідальність перед виборцями, яких вони не мають права обманювати.

«У нас дуже багато законопроектів. Ми хочемо, щоб вони розуміли, що на них лежить така серйозна відповідальність, адже вони отримали цю оцінку суспільства. На них лежить така відповідальність, що вони навіть не мають права не ходити на роботу або дзвонити про щось домовлятися з кимось. Чи то якісь дядьки серйозні, чи то жінки будуть їм щось пропонувати. Навіть щоб вони про це не думали», - сказав він.

Він також стверджує, що не хоче і не збирається впливати на партію, і на Верховну Раду зокрема.

«Але якщо до нас дійдуть такі чутки, то у нас буде дуже серйозна розмова із цими депутатами. Говорити вже не буду з ними», - заявив Зеленський.

Президент сказав, що знає майже всіх народних обранців. Він бачив анкети і зустрічався по кілька разів із ними.

Нагадаємо, що раніше Зеленський зажадав від депутата-мажоритарника знайти 175 млн грн на дороги в Івано-Франківській області. Пізніше він домовився, що злітно-посадкову смугу в аеропорту буде ремонтувати бізнес-партнер Коломойського, а держава поверне витрачену суму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: