Зеленський їде на Львівщину

Читать на русском
У місті Трускавець, де проходять тренінги майбутні нардепи від партії Слуга народу, посилені заходи безпеки.

**Президент України Володимир Зеленський в суботу відвідає Львівську область з робочою поїздкою. ** Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє його прес-служба 3 серпня.

«Глава держави візьме участь у нараді щодо розвитку медичного туризму в Україні», - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою, Інтерфакс-Україна повідомляє, що Володимир Зеленський відвідає місто Трускавець, де проходять тренінги обраних народними депутатами представників партії Слуга народу. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк.

Як відомо, з 29 липня по 4 серпня майбутні депутати від Слуги народу проходять інтенсивні навчальні курси в Трускавці. Їх навчають 22 інструктори і 12 модераторів.

За даними Української правди, в готелі Rixos у Трускавці, де в суботу чекають президента Володимира Зеленського, посилені заходи безпеки. У готелі встановлені рамки, працівники Управління державної охорони навіть просять майбутніх депутатів від Слуги народу роззутися.

Крім того, вибухотехніки перевіряють каналізаційні люки і внутрішню частину лайтбоксів у центрі Трускавця.

Напередодні Володимир Зеленський відвідав з робочим візитом Івано-Франківськ. У ході поїздки він призначив Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Також Зеленський вимагав від депутата-мажоритарника знайти 175 млн гривень на дороги в Івано-Франківській області та домовився про ремонт місцевого аеропорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: