Зведення штабу ООС 2 серпня: 5 обстрілів, є поранений

Читать на русском
За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань п'ять разів порушили режим тиші на Донбасі, поранений один український військовослужбовець.

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань п'ять разів порушили режим тиші на Донбасі, поранений один український військовослужбовець.

Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 1 серпняСитуація на сході країни на 1 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«1 серпня підрозділи ОС дотримувалися усталеного режиму припинення вогню. Зате ворог п'ять разів порушував заборону на використання будь-якої зброї... За минулу добу в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець отримав поранення», - йдеться в повідомленні штабу.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил поблизу Павлопіля - з великокаліберного кулемета, поруч із Красногорівкою - з великокаліберного кулемета, околиці Водяного - зі станкового протитанкового гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики обстріляли позиції українських захисників двічі - неподалік Попасної - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, а також в районі н.п. Кримське - з великокаліберного кулемета.

«З початку поточної доби обстрілів позиції Об'єднаних сил не зафіксовано», - додали в штабі.

Раніше було підраховано, скільки військових загинуло на Донбасі в липні.

Також нагадаємо, Червоний Хрест направив на Донбас продукти і ліки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: