Столичний парк візьмуть під цілодобову охорону

Читать на русском
Київське комунальне підприємство Муніципальна охорона візьме під свою охорону ще один столичний парк - Гдропарк.

Київське комунальне підприємство «Муніципальна охорона» візьме під свою охорону ще один столичний парк, який розпорядженням Київської міської держадміністрації внесли до переліку об'єктів, що потребують охорони та збереження.

Як пише «Слово і Діло», про це розповів керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний, повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

Як мери обласних центрів облаштовують паркиВіталій Кличко ще три роки тому обіцяв провести реконструкцію Гідропарку, а Олександр Сєнкевич не збудував парк на місці зруйнованого будинку.

За його словами, найближчим часом підприємство візьме під охорону «Гідропарк», який є надзвичайно популярним серед киян та гостей столиці.

За даними в. о. директора комунального закладу «Парк культури та відпочинку «Гідропарк» Олега Челомбітька, наразі триває оформлення необхідних договорів на охорону.

«Планується, що перша посилена зміна у складі двох нарядів та патрульного автомобіля заступить у «Гідропарк» від завтра (3.08 – ред.)», – сказав він.

Повідомляється, що наразі КП «Муніципальна охорона» цілодобово охороняє більш ніж 12 київських парків.

Нагадаємо, у 2017 році у столиці комунальне підприємство «Муніципальна охорона», яка має забезпечувати безпеку у школах, дитсадках та лікарнях.

Раніше стало відомо, що із серпня Нацгвардія почала патрулювати вулиці.

Також у Києві почали встановлення екстрених кнопок для зв'язку з поліцією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: