НАБУ проводить обшуки на держпідприємстві «Украерорух»

Читать на русском
Антикорупційна правоохоронні органи проводять слідчі дії за місцем проживання службовим осіб державного підприємства обслуговування повітряного руху.
Украерорух

Детективи Національного антикорупційного під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури здійснюють обшуки у приміщеннях державного підприємства «УкрАероРух» та за місцем проживання його службових осіб у межах кримінального провадження про розміщення 400 млн грн на рахунках Платинум Банк, який визнали неплатоспроможним.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

«Детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП здійснюють обшуки у приміщеннях ДП «УкрАероРух» та за місцем проживання його службових осіб. Слідча дія санкціонована і здійснюється в межах розслідування можливого зловживання посадовцями «УкрАероРуху», які розмістили понад 400 млн грн держпідприємства на рахунках ПАТ «Платинум Банк», визнаного неплатоспроможним», – йдеться у повідомленні.

У НАБУ також додали, що розслідують вказане провадження з листопада 2017 року.

Нагадаємо, НАБУ проводило обшук на автомобільному заводі «Богдан». Також детективи приходили з обшуками до Окружного адмінсуду Києва. Пізніше у Бюро пояснили причину слідчих дій у будівлі суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: