Джонсон підтвердив вихід Британії з ЄС до 31 жовтня

Читать на русском
Прем'єр-мінстр Великобританії Борис Джонсон підтвердив свої слова, що виведе країну з ЄС до 31 жовтня за будь-яких обставин.

Прем'єр-мінстр Великобританії Борис Джонсон підтвердив свої слова, що виведе країну з ЄС до 31 жовтня за будь-яких обставин.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на SkyNews.

Повідомляється, що Лондон має надію на прийнятну угоду від Брюсселя щодо виходу з ЄС замість тієї, яка обговорювалася з керівництвом Євросоюзу Терезою Мей.

«Ми збираємося виконати неодноразові обіцянки парламенту перед народом і покинемо Євросоюз 31 жовтня без всяких «якщо» або «але», - заявив Джонсон.

Більш того, Джонсон вважає, що вихід з ЄС був фундаментальним рішенням жителів Великобританії, бо вони хотіли, щоб їхні закони приймали ті люди, яких вони можуть обирати і звільняти з посади.

Нагадаємо, посол України Наталія Галібаренко прогнозує, що зустріч Джонсона та Зеленського буде після того, як Лондон завершить вихід з Європейського союзу. Після обрання у фокусі уваги нового прем'єр-міністра буде реалізація «Брекзиту».

Як повідомлялося, лідер консервативної партії Великобританії Борис Джонсон зустрівся з королевою Єлизаветою II, яка призначила його на посаду глави кабінету міністрів країни. Таким чином, він офіційно змінив Терезу Мей на посаді прем'єр-міністра.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: