Зубко не встиг виконати обіцянку щодо реконструкції Бортницької станції аерації

Читать на русском
Реконструкція Бортницької станції аерації все ще триває, а Геннадій Зубко скоро залишить свою посаду.

Віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко не виконав обіцянку реконструювати Бортницьку станцію аерації.

Обіцянка він давав у лютому 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«Дуже амбітний і високотехнологічний проект – модернізація Бортницької станції аерації. За рахунок підтримки уряду Японії, залучених кредитних коштів, державної підтримки через Фонд регіонального розвитку та місцевого бюджету буде реалізований комплексний проект із реконструкції БСА», – заявляв віце-прем'єр.

Станом на жовтень минулого року Шведсько-українська група SU Group на позачергових зборах акціонерів ухвалила рішення про попередню угоду з підприємством «Київметробуд» щодо реконструкції споруд першої черги станції.

Раніше «Київметробуд» став переможцем тендерного аукціону «Київводоканалу» на реконструкцію станції аерації з ціною в 525,1 млн грн.

Але станом на липень реконструкція Бортницької станції аерації не завершена. З огляду на те, що найближчим часом уряд, у тому числі Зубко, піде у відставку, обіцянка не виконана.

Нагадаємо, програма дій Кабінету міністрів виконана на 61%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: