Зведення ООС: бойовики порушили перемир’я, поранили військового

Читать на русском
У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі 24 липня збройні формування РФ та її найманці дотримувалися режиму припинення вогню, однак 25 липня один раз порушили безстрокову заборону на використання будь-якої зброї.

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі 24 липня збройні формування Російської Федерації та її найманці дотримувалися режиму припинення вогню, однак 25 липня один раз порушили безстрокову заборону на використання будь-якої зброї.

Про це пише «Слово і Діло», з посиланням на повідомлення штабу ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 липняСитуація на сході країни на 24 липня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Внаслідок обстрілу збройними формуваннями РФ позицій Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» неподалік Причепилівки з ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету поранено одного українського військовослужбовця.

У штабі зазначили, що Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню.

За даними розвідки, минулої доби через підрив на вибуховому пристрої троє окупантів загинули, один був поранений.

Нагадаємо, з опівночі неділі, 21 липня, на Донбасі розпочалося хлібне перемир’я — безстрокова заборона на ведення вогню.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: