На Донбасі група військових підірвалась на міні, є загиблі

Читать на русском
Це сталось сьогодні близько 8:25 ранку. У ООС зазначають, що в результаті вибуху на місці загинули двоє військових.

Біля населеного пункту Щастя (Луганська область) підірвалися на невідомому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців, які згодом померли і ще двоє постраждали.

Про це повідомляє Слово і Діло, посилаючись на прес-службу ООС.

Як зазначається, це сталось сьогодні близько 8:25 ранку. У ООС зазначають, що в результаті вибуху на місці загинули двоє військових. Також двоє бійців ООС отримали поранення. Стан їх здоров'я - задовільний.

«Сьогодні, близько 8:25 години під час висування на спостережний пост взводного опорного пункту в районі населеного пункту Щастя підірвалися на невідомому вибуховому пристрої, встановленому диверсійно-розвідувальною групою противника, два військовослужбовці. Внаслідок вибуху бійці отримали поранення несумісні з життям і померли на місці підриву», - йдеться у повідомленні.

Додамо, на Донбасі розпочалось нове перемир'я. Зазначимо, що вперше у документі про перемир'я, передбачено відповідальність сторін за відкриття вогню. Про випадки порушень негайно повідомлятимуть Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ та застосовуваимуть щодо порушників «дисциплінарні заходи».

Нагадаємо, вдень 20 липня представники незаконних збройних формувань на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) на своїх інформаційних ресурсах заявили про готовність до безстрокового перемир'я на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: