Україна заборонила в'їзд російській телеведучій

Читать на русском
Російській телеведучій Дані Борисовій, яка всього 10 днів тому приїжджала до Києва, заборонений в'їзд в Україну у найближчі три роки.

Російській телеведучій Дані Борисовій, яка всього 10 днів тому приїжджала до Києва, заборонений в'їзд в Україну у найближчі три роки.

Про це повідомили в прес-службі Служби безпеки України, передає «Слово і Діло» з посиланням на Детектор медіа.

Безвізовий режим з ЄС: чому українцям відмовляють у праві в'їздуДва роки тому для громадян України набув чинності безвізовий режим із країнами Європейського союзу.

«На сьогодні запитуваній вами особі заборонено в'їзд в Україну терміном на три роки», - йдеться в повідомленні. У відомстві також додали, що такі заходи були прийняті в інтересах забезпечення національної безпеки України. У той же час, в СБУ не уточнили, коли саме ведучій заборонили в'їзд.

Відзначимо, що Борисова вже прокоментувала РИА Новости рішення СБУ.

За словами телеведучої, такий розвиток ситуації був для неї «прогнозованим».

«Я, звичайно, ввела їх (українську владу - ред.) в оману, коли я в'їхала до Києва, що я не була в Криму. Тому що я ж була в Криму неодноразово, більш того - сьогодні туди збираюся, і мама у мене там живе», - заявила вона.

Борисова розповіла, що недавно їздила в Київ по роботі зніматися в російському шоу. Вона зізналася, що в останні дні перебування в місті «боялася навіть повертатися до готелю, оскільки побоювалася неадекватних дій з боку української влади». При цьому вона підкреслила, що місцеві жителі ставилися до неї виключно доброзичливо і ніякого негативу з їхнього боку вона не помітила.

Раніше закінчився п'ятирічний термін заборони на в'їзд до Криму Чубарову.

Також нагадаємо, російському музикантові заборонили в'їзд в Україну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: