У МВС розповіли, навіщо відправляли спепризначенців на вертольотах на виборчі округи

Читать на русском
Спікер МВС Артем Шевченко заявив, що правоохоронці відправили спецпризначенців на вертольотах на виборчі округи 50 і 64 як превентивні заходи для недопущення правопорушень на виборах до Ради.

Спікер МВС Артем Шевченко заявив, що правоохоронці відправили спецпризначенців на вертольотах на виборчі округи № 50 та №64 як превентивні заходи для недопущення правопорушень на виборах до Ради.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це повідомляє «Громадське».

Відповідаючи на запитання, чому правоохоронці задіяли групи спецпризначенців, хоча, за словами самого ж Шевченка, серйозних порушень на виборах не було, представник МВС відповів: «Так їх того й не було, що ми вчасно робили превентивні заходи, зокрема посилення групами спецпризначення і швидке перекидання їх за допомогою системи авіабезпеки МВС, і мало це в тому числі ефект», - сказав він.

За словами Шевченка, у поліції є воля стримати порушення на виборах.

«У нас вистачить сил і засобів, а головне — рішучості і політичної волі — стримати всі можливі правопорушення і довести до логічного завершення ті кримінальні провадження, які вже розпочаті», - сказав він.

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбулися дострокові вибори до Верховної ради.

За даними обробки понад 90% протоколів, за «Слугу народу» проголосували 43,13% українців.

Також кандидати від президентської партії лідирують у багатьох областях і округах Києва.

За попередніми даними, крім «Слуги народу», до парламенту проходять ОПЗЖ, «Європейська солідарність», «Батьківщина» та «Голос».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: