Спецпризначенці забезпечуватимуть супровід бюлетенів до ЦВК

Читать на русском
Національна поліція залучить підрозділи спеціального призначення для забезпечення супроводу бюлетенів з ОВК до Центрвиборчкому для підрахунку результатів виборів до Ради.

Національна поліція залучить підрозділи спеціального призначення для забезпечення супроводу бюлетенів з окружних виборчих комісій (ОВК) до Центрвиборчкому для підрахунку результатів виборів в Раду.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сторіні Нацполіції в Facebook.

В Україні відбулися парламентські вибори: що пишуть у соцмережахВ Україні відбулися дострокові парламентські вибори. Дивимося, що про результати думають у соцмережах.

За словами заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича, спецпідрозділи поліції будуть залучені до супроводу бюлетенів для уникнення можливих провокацій.

«Для уникнення можливих провокацій і порушень необхідно використовувати можливості підрозділів поліції особливого призначення або тактико-оперативного призначення патрульної поліції. За необхідності можете розраховувати на резерви з числа сил Національної гвардії, зокрема і тих, які чергують в режимі авіапідтримки», - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Херсоні перевернувся мікроавтобус, який перевозив бюлетені після голосування на позачергових парламентських виборах.

Згідно з даними ЦВК опрацювала 50% електронних протоколів.

Також стала відома явка на позачергових виборах в Раду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: