Разумков розповів про перспективи коаліції

Читать на русском
Глава партії Слуга народу Дмитро Разумков вважає, що політсилі, ймовірно, не доведеться об'єднуватися з іншими партіями у Верховній Раді.

Слуга народу може самостійно сформувати більшість у парламенті і призначити прем'єра. Глава партії Слуга народу Дмитро Разумков вважає, що політсилі, ймовірно, не доведеться об'єднуватися з іншими партіями у Верховній Раді.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав у понеділок, 22 липня, повідомляє УП.

«Співпрацювати в Раді ми зможемо з усіма політичними силами, які будуть співпадати з нами в ідеологічних поглядах, в базовому баченні розвитку нашої країни», - сказав Разумков.

«Але поки про коаліцію, мабуть, годі й говорити, оскільки ми бачимо досить непогані наші результати. І ми ще не до кінця бачимо результати наших колег чи опонентів у Верховній Раді», - додав він.

На питання, чи погодилася б партія підтримати на посаду прем'єр-міністра Святослава Вакарчука, Разумков зазначив, що главу уряду пропонує коаліція, про склад якої говорити поки не доводиться.

«Давайте подивимося результати Голосу і результати Слуги народу. Думаю, в нашій команді достатньо людей, які можуть відповідати тим викликам, які є в країні. У нас є по 2-3 людини на кожну посаду», - наголосив політик.

Крім того, Разумков стверджує, що українцям не варто боятися узурпації влади.

Зазначимо, за даними більше половини електронних протоколів Слуга народу може отримати в Раді 248 місць і вперше отримати монобільшість в історії українського парламенту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: