Новинський на виборах обійшов кандидата від «Слуги народу»

Читать на русском
За результатами голосування на позачергових виборах в Раду народний депутат і голова фракції Оппозиционый блок Вадим Новинський взяв більшість голосів у своєму окрузі.

За результатами голосування на позачергових виборах в Раду народний депутат і голова фракції «Оппозиционый блок» Вадим Новинський взяв більшість голосів у своєму окрузі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ЦВК.

Повідомляється, що за результатами підрахунку 100% протоколів на виборчому окрузі №57 Вадим Новинський отримав перемогу з 42,64% голосів. Його найближчий переслідувач В'ячеслав Салгалов від партії «Слуга народу» набрав 24,1%.

Зазначимо, Вадим Новинський - народний депутат 7 і 8 скликань, засновник фінансово-промислової групи Смарт-Холдинг і власник блокуючого пакету компанії Метінвест. Також Новинський відомий як меценат Української православної церкви Московського патріархату, і активний противник надання автокефалії Української православної церкви (в червні 2018 року Новинський з делегацією священиків УПЦ Московського патріархату умовляв патріарха Варфоломія не давати томос УПЦ КП).

Раніше повідомлялося, за результатами підрахунку 100% протоколів на 118 окрузі Ярослав Дубневич здобув впевнену перемогу з 43,52% голосів. Його найближчий переслідувач Тарас Єлейко від партії «Голос» набрав 18,5%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: