СБУ проводить обшук в Кабміні і ДФС

Читать на русском
СБУ проводить обшук в Кабміні і ДФС через схеми в оборонній сфері. Кримінальне провадження, як зазначається, зареєстровано за матеріалами ДКР СБУ.

Прокурорами Головної військової прокуратури за оперативним супроводом Департаменту контррозвідки Служби безпеки України та участі співробітників Центру спеціальних операцій «А» СБУ проводяться в службових приміщеннях Кабінету міністрів, Державної прикордонної служби , Державної фіскальної служби України та ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт» обшуки через схему в оборонній сфері.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

У НАБУ прокоментували обшук у спортклубі ПорошенкаАнтикорупційні правоохоронні органи проводять слідчі дії у спортивному клубі колишнього очільника держави через розслідування.

Головною військовою прокуратурою ГПУ здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заволодіння грошовими коштами в сумі 6,7 млн доларів при укладанні іноземною компанією зовнішньоекономічного контракту з одним із підприємств концерну ДП «Укроборонпром» по постачанню Державній прикордонній службі України «Підвісної системи раннього виявлення».

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив про нову масшабну схему в оборонній сфері. За його словами, впродовж п'яти років спецекспортери у оборонній сфері перерахували на офшорні рахунки 30 млн долларів.

Тиждень тому детективи Національного антикорупційного бюро проводили обшуки в елітному спортивному клубі «5 елемент» та компанії «Богдан Моторс». Це були обшуки по справі розтрати державного майна в особливо великих розмірах службовими особами Міноборони України та Генштабу ЗСУ України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: