Вибори: Нацгвардія посилено охороняє АЕС, суди і посольства

Читать на русском
Також забезпечується охорона громадського порядку в день дострокових парламентських виборів.

У зв'язку із проведенням виборів в Раду Національна гвардія України взяла під посилену охорону ядерні об’єкти, суди і посольства.

Про це повідомив командувач Національної гвардії України Микола Балан під час брифінгу в Києві, передає Слово і Діло.

За його словами, також забезпечується охорона громадського порядку в день дострокових парламентських виборів.

«Нацгвардія продовжує виконувати поставлені бойові завдання. Що стосується 21 липня, у день виборів, посилено охорону особливо важливих державних об’єктів, у тому числі ядерних, посилено охорону дипломатичних посольств та консульств, забезпечується охорона громадського порядку, взято під охорону суди та установи системи органів правосуддя», - зазначив Балан.

Соціологи та букмекери: як змінювалися прогнози на дострокові парламентські вибори у червні-липніЗа два дні до виборів букмекери приймають ставки, які суттєво відрізняються від тих, що були місяць тому. Соціологи теж не дуже прояснили ситуацію.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що станом на 18 липня правоохоронці зареєстрували 5 308 повідомлень про порушення виборчого законодавства.

Крім того, слідчі розпочали 273 кримінальні провадження, які пов'язані з порушеннями перед позачерговими парламентськими виборами.

Як повідомлялось, станом на 17 липня поліція відкрила 250 кримінальних проваджень за фактом порушень виборчої кампанії на позачергових виборах до Верховної ради.

Раніше в МВД спрогнозували явку на виборах.

Як змінювалися прогнози соціологів щодо партій, які зараз можуть вважатися прохідними до Верховної ради, – за посиланням.

Хронологія виборчої кампанії – тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: