Разумков проголосував і прокоментував чутки про те, що стане спікером

Читать на русском
Дмитро Разумков не виключив, що він може зайняти пост спікера Верховної Ради. Заяву він зробив на виборчій дільниці.

Лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков не виключив, що він може зайняти пост спікера Верховної Ради.

Про це пише Слово і Діло.

На прохання журналістів прокоментувати прогнози про те, що він стане спікером парламенту, Разумков відповів: «Все можливо, але про це ще рано говорити».

За його словами, три місяці тому в країні почалися зміни і зараз проходить «третій тур виборів».

Соціологи та букмекери: як змінювалися прогнози на дострокові парламентські вибори у червні-липніЗа два дні до виборів букмекери приймають ставки, які суттєво відрізняються від тих, що були місяць тому. Соціологи теж не дуже прояснили ситуацію.

Разумков зазначив, що президент Володимир Зеленський розумів, що буде важко, але не очікував такої байдужості до виконання своїх обов'язків з боку парламенту, тому прийшло розуміння необхідності глобальних змін.

Він додав, що національна економіка не відчула потрясінь від того, що проходять дострокові вибори і таку позицію підтримують міжнародні партнери.

«15 вересня має відбутися вносити новий бюджет на наступний рік і логічно, якщо його буде формувати новий парламент», - сказав Разумков.

Додамо, на виборах-2019 за місця у Верховній Раді IX скликання на 199 одномандатних виборчих (мажоритарних) округах поборються 3220 кандидатів: 1404 представляють 58 політичних партій і блоків, ще 1680 – самовисуванці.

Як змінювалися прогнози соціологів щодо партій, які зараз можуть вважатися прохідними до Верховної ради, – за посиланням.

Нагадаємо, з програмами всіх партій, їх положеннями, списками та кандидатами в одномандатних округах можна ознайомитися в нашому розділі «Вибори».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: