У Києві на голову ДВК склали адмінпротокол

Читать на русском
В чергову частину Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що голова дільничної виборчої комісії перебуває у нетверезому стані.

У Києві на голову однієї з виборчих комісій поліція склала адміністративний протокол за перебування на робочому місці в стані алкогольного сп'яніння в день виборів у Раду.

Про це повідомляє слово і Діло з посиланням на пресс-службу Національної поліції столиці.

Як повідомляється, в чергову частину Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що голова дільничної виборчої комісії перебуває у нетверезому стані.

«Співробітники патрульної поліції для перевірки інформації провели тест на драгера, який показав результат 2,33 проміле алкоголю», - йдеться в повідомленні.

На чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 179 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Національна поліція вже отримала 382 заяв і повідомлень щодо виборчого процесу у день позачергових виборів у Верховну раду.

Крім того, спостерігачі фіксують порушення виборчого законодавства під час проведення позачергових парламентських виборів.

Київські правоохоронці зафіксували понад 600 порушень виборчого законодавства перед позачерговими виборами до Верховної ради, які відбудуться завтра, 21 липня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: