У КМІС заявили про витік результатів екзит-полу

Читать на русском
Київський міжнародний інститут соціології  заявив про витік результатів екзит-пола на позачергових парламентських виборах в Україні.

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) заявив про витік результатів екзит-пола на позачергових парламентських виборах в Україні.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба КМІС у Facebook.

Вибори до ВР: регіони-лідери щодо порушень на виборахЗа п'ять годин голосування в поліцію надійшло 838 повідомлень про порушення. Найбільше - з Донецької та Дніпропетровської областей.

У КМІС повідомили, що шеф-редактор видання «Лівий берег» Соня Кошкіна злила результати екзит-полу.

«Соня Кошкіна злила дані Національного екзит-полу на 12:00», - йдеться в повідомленні.

Результати КМІС будуть оприлюднені о 20:00 на прес-конференції Національного екзит-полу. Також на прес-конференції буде обговорювати питання зливу даних.

Нагадаємо, національний екзит-пол проведуть Фонд «Демократичні ініціативи», КМІС і Центр Разумкова. В 19:45 соціологи проведуть прес-конференцію, на якій будуть оприлюднені результати станом на 18.00, остаточні дані екзит-полу, станом на 20:00, буде оприлюднений до 23:00.

Раніше на сайті Центральної виборчої комісії уточнили дані про явку на дострокових виборах до Верховної ради станом на 16:00 - по 197 округам з 199 склала 36,57%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: