У Києві на хабарі у 650 тис. грн затримали чиновника Дарницької РДА

Читать на русском
Ще наприкінці 2018 року правоохоронці отримали інформацію про причетність посадових осіб до злочинної схеми розкрадання бюджетних коштів

У Києві на хабарі у 650 тис. грн затримали радника керівництва Дарницької райдержадміністрації.

Про це повідомили в прес-службі столичної поліції, передає Слово і Діло.

Наголошується, що ще наприкінці 2018 року правоохоронці отримали інформацію про причетність посадових осіб до злочинної схеми розкрадання бюджетних коштів і одержання неправомірної вигоди за сприяння в перемозі при проведенні публічних закупівель підконтрольних суб'єктів господарювання, які повинні були здійснювати капітальний ремонт установ ЖКГ, освіти і т. д. на території району.

«Вчора в рамках розслідування кримінальної оперативники і слідчі викрили радника керівництва Дарницької РДА та керівника комерційної структури при отриманні 650 тис. гривень, а потім провели понад 20 обшуків, внаслідок яких вилучено докази їх протиправної діяльності», – йдеться у повідомленні.

Двох фігурантів затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Слідчі поліції Києва розслідують кримінальні провадження за ч. 4 ст. 368 і ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Раніше, у Вінниці затримали поліцейських, причетних до хабарництва.

Також, бориспільських чиновників викрили на вимаганні хабарів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: