Вибори до Ради: у Києві за порядком стежитимуть 6,5 тис. правоохоронців

Читать на русском
Повідомляється, що в день виборів буде створено групи швидкого реагування, вибухотехніків і кінологів

У день голосування на дострокових парламентських виборах у Києві за порядком стежитимуть 6,5 тис. правоохоронців.

Про це повідомили в прес-службі столичної поліції, передає Слово і Діло.

«6,5 тис. столичних поліцейських забезпечують правопорядок під час дострокових виборів народних депутатів. Крім того, створено групи швидкого реагування, вибухотехніків і кінологів, а також посилені слідчо-оперативні групи. Основними завданнями правоохоронців є збереження виборчої документації, недопущення порушень громадського порядку та оперативне реагування на можливі правопорушення», – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що поліція Києва за період передвиборної кампанії на позачергових виборах до Верховної Ради зареєструвала 642 порушення у виборчій сфері, розслідується 38 кримінальних проваджень.

Соціологи та букмекери: як змінювалися прогнози на дострокові парламентські вибори у червні-липніЗа два дні до виборів букмекери приймають ставки, які суттєво відрізняються від тих, що були місяць тому. Соціологи теж не дуже прояснили ситуацію.

Як змінювалися прогнози соціологів щодо партій, які зараз можуть вважатися прохідними до Верховної ради, – за посиланням.

Хронологія виборчої кампанії – тут.

Нагадаємо, з програмами всіх партій, їх положеннями, списками та кандидатами в одномандатних округах можна ознайомитися в нашому розділі «Вибори».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: