У Миколаєві напали на кандидата, що скаржився Зеленському

Читать на русском
За даними правоохоронців, заявник повідомив,що повертався додому, коли на нього напали двоє невідомих, вдарили потерпілого по голові і втекли.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень кандидату в нардепи на 128 окрузі у м.Миколаїв Андрію Толпєкіну поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це 20 липня повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Про факт нападу в ніч на суботу Толпєкін повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«О 2:30 біля будинку стався напад на Толпєкіна», - зазначено на його сторінці.

За даними правоохоронців, заявник повідомив,що повертався додому, коли на нього напали двоє невідомих, вдарили потерпілого по голові і втекли.

Соціологи та букмекери: як змінювалися прогнози на дострокові парламентські вибори у червні-липніЗа два дні до виборів букмекери приймають ставки, які суттєво відрізняються від тих, що були місяць тому. Соціологи теж не дуже прояснили ситуацію.

«Зі слів постраждалого, погроз чи інших слів нападники не виказували, одразу після нападу зникли у невідомому напрямку. За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження». Правоохоронці встановлюють усі обставини події та причетних осіб», - повідомили у поліції.

Зазначимо, Андрій Толпєкін балотується на 128 окрузі як самовисуванець, є адвокатом і членом партії «Воля».

Як повідомляє місцеве видання «НикВести», 17 липня під час візиту до Миколаєва президента України Володимира Зеленського Толпєкін був серед активістів, яким вдалося поспілкуватися з ним і розповісти про проблеми регіону.

Як змінювалися прогнози соціологів щодо партій, які зараз можуть вважатися прохідними до Верховної ради, – за посиланням.

Хронологія виборчої кампанії – тут.

Нагадаємо, з програмами всіх партій, їх положеннями, списками та кандидатами в одномандатних округах можна ознайомитися в нашому розділі «Вибори».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: