В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві екс-мера Тирасполя

Читать на русском
В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві екс-мера Тирасполя.  У поліції розповіли, що підозрюваний - 56-річний іноземець - вирішив заволодіти майном мера.

В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві екс-мера Тирасполя.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба поліції.

У справі про вбивство дитини поліцейськими оголосили четверту підозруУ справі про вбивство 5-річної дитини в Переяслав-Хмельницькому оголосили четверту підозру - 16-річному неповнолітньому, який також стріляв на місцевості.

У травні до поліції звернулася дружина потерпілого із заявою про зникнення свого чоловіка та його автомобіля. Згодом тіло загиблого зі слідами насильницької смерті поліцейські знайшли на території нежилої споруди у Лиманському районі. Підозрюваного затримали.

Поліція відкрила справу за трьома статтями: за ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

У поліції розповіли, що підозрюваний - 56-річний іноземець - вирішив заволодіти майном мера.

«Для реалізації задуманого він підібрав трьох спільників. За заздалегідь розробленим планом зловмисники проникли до оселі чоловіка та побили його, вимагаючи гроші і цінності. Не отримавши бажаного, потерпілого зв’язали, після чого у багажнику його ж автівки вивезли у безлюдне місце, де позбавили життя», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 27 червня у Сумській області напали на екс-мера Конотопа та кандидата у народні депутати Артема Семеніхіна. На Семеніхіна напали, коли він повертався до дому. Поліція кваліфікувала подію як «замах на вбивство» і відкрила кримінальне провадження.

Також у Хмельницькій області напали на кандидата в нардепи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: