Зеленський провалив обіцянку щодня записувати звернення до східних регіонів

Читать на русском
Володимир Зеленський до виборів обіцяв щодня записувати відеозвернення до жителів сходу. За два місяці президентства не було жодного.
Слово і Діло

Президент України Володимир Зеленський не виконав обіцянку щодня записувати відеозвернення до східних регіонів України з метою популяризації західного вектора розвитку.

Таку обіцянку Зеленський давав у квітні, перед другим туром президентських виборів, нагадує «Слово і Діло».

«Ви ж розумієте, ми вибрали напрямок до Європи, однозначно, ми хочемо бути не совком, ми хочемо бути європейською державою. НАТО – клас, безпека, рівень армії, все зрозуміло. Але я хочу об'єднати країну. Я щодня записуватиму відео до східних регіонів України й говоритиму до них: дивіться, НАТО – не звірюга, й не проковтне вас. Подивіться, що це. Нехай люди думають, нехай почнуть читати про це, нехай почнуть вивчати», – розповів Зеленський.

За два місяці на посаді глави держави Зеленський жодного разу не оприлюднив відео, які стосуються НАТО. Ролики, оприлюднені на офіційних сторінках і каналах, стосуються передвиборної тематики, регіональних і різних внутрішньополітичних тем. Таким чином, президент провалив обіцянку.

Нагадаємо, «Слово і Діло» проаналізувало, як Володимир Зеленський виконував обіцянки в перший місяць роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: