В Україну з Канади приїхали всі спостерігачі на парламентських виборах

Читать на русском
До України приїхали з Канади всі короткотермінові спостерігачі, які працюватимуть на позачергових виборах до Верховної ради 21 липня.

До України приїхали з Канади всі короткотермінові спостерігачі, які працюватимуть на позачергових виборах до Верховної ради 21 липня.

Як пише «Слово і Діло»,про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ Канади.

Парламентські вибори-2019: корисні інструменти для виборцяПарламентські вибори відбудуться 21 липня. Слово і Діло зібрало в одному розділі обіцянки партій і списки кандидатів.

Загалом в Україну прибули 128 короткотермінових канадських спостерігачів. Делегацію очолив колишній міністр закордонних справ Ллойд Аксворсі.

«Ллойд Аксворсі та 128 короткотермінових спостерігачів щойно прибули до України напередодні парламентських виборів. Разом із 50 довготерміновими спостерігачами вони підтримуватимуть прозорість та підзвітність у демократичних процесах в Україні», - повідомляє МЗС у Twitter.

Нагадаємо, за даними Державної прикордонної служби, станом на 16 липня до України вже прибули понад 280 міжнародних спостерігачів на позачергових виборах в Раду. Прикордонна служба веде активну співпрацю з Центральною виборчою комісією та забезпечує належний пропуск міжнародних спостерігачів в Україну.

Раніше Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації 17 офіційних спостерігачів на позачергових виборах у Верховну раду від Бюро демократичних інститутів і прав людини, Організації з безпеки і співробітництва в Європі у зв'язку з тим, що вказані особи є громадянами Російської Федерації.

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: