Як працюватимуть КПВВ на Донбасі в день виборів

Читать на русском
Державна прикордонна служба забезпечить конституційне право волевиявлення громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях, на позачергових виборах до Ради.

Державна прикордонна служба забезпечить конституційне право волевиявлення громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях, на позачергових виборах до Ради.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сторінці операції Об'єднаних сил у Facebook.

Парламентські вибори-2019: корисні інструменти для виборцяПарламентські вибори відбудуться 21 липня. Слово і Діло зібрало в одному розділі обіцянки партій і списки кандидатів.

За словами помічника начальника Донецько-Луганського регіонального управління ДПСУ Олега Личковського, прикордонники вжили низку заходів для забезпечення швидкого перетину контрольних пунктів в'їзду-виїзду вздовж лінії розмежування на Донбасі та потрапляння на виборчі дільниці.

Крім того, пунктах пропуску передбачене застосування мобільних комплексів прикордонного контролю для пришвидшення процедури пропуску. Також прикордонники готові до реагування на провокації збройних формувань Росії.

«На КПВВ посилено заходи безпеки для унеможливлення переміщення через лінію розмежування зброї та вибухівки, а також для недопущення на територію України осіб, які можуть брати участь у дестабілізації ситуації під час виборів», - зазначив Личковський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для забезпечення правопорядку під час проведення позачергових парламентських виборів на виборчих дільницях будуть нести службу 47 тисяч правоохоронців. Особлива увага приділятиметься окружним виборчим комісіям.

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: