Кортеж Зеленського влаштував колапс у Києві – ЗМІ (доповнено)

Читать на русском

!Новину виправлено.11:41

У Києві на Позняках перекривали дорогу для проїзду кортежу президента України Володимира Зеленського, що викликало обурення у водіїв.

Як пише «Слово і Діло», відео опублікували у twitter «Букви».

На відео від 11 липня видно, що на проспекті Григоренка утворився величезний затор через 9 елітних автомобілів, які супроводжували главу держави. Поліцейські вимкнули світлофори й зупинили рух на кілька хвилин.

Пізніше в Управлінні державної охорони України пояснили, що для забезпечення безперешкодного проїзду до аеропорту автомобільного кортежу прем`єр-міністра Республіки Молдова Майї Санду, яка перебувала в Україні з робочим візитом, було тимчасово обмежено дорожній рух на окремих ділянках проспекту Петра Григоренка в Києві.

В офісі президента «Слову і Ділу» повідомили, що автомобілі, про які повідомили «Букви», жодного відношення ані до президента, ані до його офісу не мають.

Нагадаємо, на інавгурацію до ВР Володимир Зеленський прийшов пішки, однак надалі на роботу їздить на авто.

Також 14 липня мікроавтобус Volkswagen Transporter, в якому особовий склад Управління державної охорони України повертався з відрядження до місця постійної дислокації в Києві, потрапив у ДТП. Жертв немає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: