ОБСЄ засудила обстріл будівлі телеканалу «112 Україна»

Читать на русском
Представник Організації з безпеки і співробітництва в Європі з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір засудив напад із застосуванням гранатомета на офіс телеканалу 112 Україна.

Представник Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір засудив напад із застосуванням гранатомета на офіс телеканалу «112 Україна».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба організації.

«Я засуджую сьогоднішній напад на будівлю телеканалу «112 Україна» в Києві. На щастя, ніхто не був поранений, але з таким насильством та погрозами щодо ЗМІ не можна миритися. Це неприпустимий акт залякування, який міг призвести до серйозних наслідків», - сказав Дезір.

Також він закликав українську владу ретельно розслідувати напад і притягнути винних до відповідальності.

Нагадаємо, РБК-Україна писало, що в Києві вночі суботи, 13 липня, невідомий вистрілив з гранатомета в фасад будівлі телеканалу «112 Україна».

Зокрема, близько 4 години ночі правоохоронці отримали повідомлення про вибух на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі Києва. Прибувши на виклик, правоохоронці виявили пошкодження фасаду будівлі. На місці події був виявлений отстрелянный тубус гранатомета.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: