Соціологи назвали партію, яка обігнала «Батьківщину»

Читать на русском
Лідером передвиборчих перегонів залишається партія Слуга народу, її підтримують 47 відсотків тих, хто має намір голосувати й визначився із симпатіями.

Лідером передвиборчих перегонів залишається партія «Слуга народу», її підтримують 47% тих, хто має намір голосувати й визначився із симпатіями.

Як пише «Слово і Діло», про це свідчать результати опитування соціологічної групи «Рейтинг» за період 6-10 липня.

Діяльність ВРУ: що обіцяють політичні партії на виборах-2019Скасування депутатської недоторканості, відкриті списки, закон про референдум та автоматичне позбавлення мандатів нардепів, які часто прогулюють засідання, обіцяють топ-5 партій, що йдуть до Ради.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» протягом 6-10 липня 2019 року. Також долають прохідний бар'єр «Опозиційна платформа – За життя» (11,6%), «Європейська солідарність» (8,2%), «Голос» (6,6%) і «Батьківщина» (6,4%).

Крім того, є шанси в партії «Сила і честь», її готові підтримати 3,6%, «Опозиційний блок» – 3,2%, партію «Українська стратегія Гройсмана» – 2,8%, Радикальну партію – 2,5%, партію «Свобода» – 2,1%.

Рейтинг інших політичних сил – менш ніж 2%.

Опитування проводилось серед громадян України від 18 років і старше. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів опитані за системою формалізованого інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%.

Нагадаємо, соціологи назвали лідерів симпатій і антипатій українців.

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: