Призначили голову Луганської ВЦА

Читать на русском
За словами Зеленського, місією нового керівника області має стати пошук можливостей для відновлення Луганській області.

Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Луганської військово-цивільної адміністрації, ним став Віталій Комарницький.

Про це повідомили в прес-службі Офісу президента України, пише «Слово і Діло».

За словами Зеленського, місією нового керівника області має стати пошук можливостей для відновлення Луганській області.

«Для нашої країни важливий пріоритет - припинення війни. Паралельно з цим можна знаходити можливості і бажання, щоб відновити Донбас. Ми зараз пролітали з паном Дональдом Туском, бачили зруйновані будинки, відсутність доріг. Я думаю, що це не тільки через війну, але й тому, що ніхто цим не займається. Я вас вітаю. На вас у нас велика надія», - зазначив Зеленський.

Зі свого боку Віталій Комарницький подякував за довіру. Також він зазначив, що виконання поставлених завдань є реальним.

«Я знаю настрій людей і проблеми, які є в Луганській області. Знаю, що тут люди хочуть працювати. Думаю, що завдання, які стоять перед Луганською областю, з вашою допомогою і допомогою міжнародних партнерів реальні для виконання. Потрібно менше говорити і більше працювати», - зазначив Комарницький.

Віталій Комарницький - ректор переміщеного на підконтрольну територію Луганського університету внутрішніх справ, колишній депутат Луганської облради від Партії регіонів.

Раніше Зеленський призначив голів Івано-Франківської та Закарпатської ОДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: