Зеленський поставив завдання новому голові Донецької ОДА

Читать на русском
Володимир Зеленський зазначив, що соціально-гуманітарні питання на Донбасі можна вирішувати вже зараз, а не шукати винних або списувати на війну.

Президент України Володимир Зеленський, окреслив першочергові завдання нового керівника Донецької ОДА Павлу Кириленку.

Це якісна інфраструктура і своєчасна виплата зарплат і пенсій. Про це «Слово і Діло» повідомляє з посиланням на прес-службу президента України.

ОБСЄ підтвердила розведення сил у Станиці Луганській. Перший крок до перемир'я?Місія ОБСЄ в Україні підтвердила розведення сил і засобів у районі Станиці Луганської в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. Військовий експерт оцінив розведення сил.

«Глава держави зробив акцент на важливості забезпечення якісного водопостачання в Донецькій області. Президент повідомив, що спілкувався з цього приводу з прем'єр-міністром. Крім того, серед пріоритетів - відновлення Краматорського аеропорту і погашення заборгованості із зарплати на шахтах», - йдеться в повідомленні.

За його словами, першочерговим завданням є припинення вогню і для цього робиться все можливе, включаючи активізацією переговорів Тристоронньої контактної групи в Мінську. Зокрема, почалося розведення сил біля Станиці Луганської.

Також, Володимир Зеленський зазначив, що соціально-гуманітарні питання на Донбасі можна вирішувати вже зараз, а не шукати винних або списувати на війну.

«Ми зобов'язані паралельно закінчувати війну і відновлювати Донбас», - сказав Зеленський.

Крім того, президент повідомив, що у вересні відбудеться великий бізнес-форум для залучення коштів на допомогу Донбасу, куди запрошені інвестори із різних країн.

Раніше президент представив нового голову Донецької ВЦА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: