«Право на владу»: чи скасує КСУ закон про люстрацію, реванш проросійських сил та вогонь на Донбасі

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритимуть про люстраційний закон та КСУ, чи відбудеться реванш проросійських сил та події на Донбасі.

Тема сьогоднішнього ефіру суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», яке вийде на каналі 1+1 о 22:30, «Розмежування/Люстрація: за що боролися?». В студії програми ведучі Наталя Мосейчук та Сергій Іванов разом із гостями говоритимуть, чи скасує КСУ закон про люстрацію та чому протестують активісти. Іншими темами стануть також реванш проросійських сил і вогонь на Донбасі.

До студії запрошені голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков, прем’єр-міністр України, лідер партії «Українська стратегія» Володимир Гройсман, лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук, лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, 4-й номер у виборчому списку партії «Європейська солідарність», командувач Десантно-штурмових військ ЗСУ Михайло Забродський, голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, лідер партії «Об’єднання «Самопоміч» Андрій Садовий, очільник списку партії «Опозиційний блок» Євгеній Мураєв та інші.

Сьогодні о 22:30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Права на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону, співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, ми писали, що, за даними Мін'юсту, в разі скасування закону про люстрацію на посади можуть повернутися 900 чиновників часів Януковича. «Слово і Діло» розбиралось, якими будуть наслідки для країни, якщо КСУ скасує закон про очищення влади.

Також ми досліджували можливість реваншу проросійських сил та чого слід повчитися в грузинського протесту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: