ЦВК назвала округи, де не відбудуться парламентські вибори

Читать на русском
ЦВК взяла до відома, що парламентські вибори не організовуються в анексованому Криму і на тимчасово окупованих територіях Донбасу.
Фото «Слово і Діло».

ЦВК взяла до відома, що парламентські вибори не організовуються в анексованому Криму і на тимчасово окупованих територіях Донбасу та визначила перелік округів, де вибори народних депутатів не відбуватимуться.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії у Facebook.

Пенсії та пільги: що обіцяють партії на виборах-2019Пенсії 7 тисяч гривень, накопичувальну систему зі щорічною індексацією та 400 тисяч гривень за третю дитину щедро обіцяють політсили, які можуть пройти до парламенту.

«ЦВК визначила переліки одномандатних виборчих округів, утворених на території Донецької та Луганської областей, та частин округів, на територіях яких голосування громадян на виборах 21 липня не організовується і не проводиться та на територіях яких голосування організовується і проводиться», - йдеться у заяві комісії.

Крім цього, ЦВК встановила, що на територіях, де не відбуватимуться позачергові парламентські вибори, не утворюються ОВК та ДВК, не проводиться передвиборна агітація, не виготовляються виборчі бюлетені, списки виборців, іменні запрошення та інша виборча документація.

Також на цих територіях не проводяться інші виборчі процедури, пов'язані з організацією голосування.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія зареєструвала проросійського відеоблогера Анатолія Шарія та колишнього главу АП Януковича Андрія Клюєва кандидатами у депутати Верховної ради.

Також ЦВК затвердила форму і текст виборчого бюлетеня.

Партії провели жеребкування, де визначився порядок друку політичних силу бюлетенях на виборах до Верховної ради.

Вибори до ВР відбудуться 21 липня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: