Чехія обмежила польоти авіакомпаніям РФ

Читать на русском
Низка російських авіакомпаній, зокрема російський національний авіаперевізник Аерофлот, заявили про анулювання значної частини рейсів до Чехії.
Ілюстративне фото.

Низка російських авіакомпаній, зокрема російський національний авіаперевізник «Аерофлот», заявили про анулювання значної частини рейсів до Чехії.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні на сайті авіакомпанії.

У зв’язку з цим російський перевізник скасував більшу частину рейсів за маршрутом Москва-Прага-Москва, запланованих на 2 липня. Водночас «Аерофлот» продовжить виконувати два рейси до Праги, якими можуть скористатися пасажири скасованих рейсів.

Також пасажири скасованих рейсів будуть перенаправлені на рейси інших авіакомпаній.

Крім того, «Уральські авіалінії» повідомили, що на невизначений термін затримуються рейси Єкатеринбург-Прага і Жуковський-Прага та у зворотній бік з 2 липня. У компанії повідомили, що це сталося у зв'язку з рішенням авіаційної влади Чехії анулювати раніше видані дозволи на польоти.

Нагадаємо, раніше Міністерство транспорту Росії заборонило грузинським авіакомпаніям здійснювати польоти на територію країни з 8 липня 2019 року на тлі протестів у Тбілісі.

Також міністр інфраструктури Володимир Омелян виступає проти переговорів з Росією про відновлення прямого авіасполучення до повернення Криму і східних територій до складу України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: