Синоптики попереджують про високу пожежну небезпеку в Україні

Читать на русском
За даними синоптика Наталії Діденко 30 червня, очікується комфортна погода, вдень температура повітря коливатиметься в межах +22…+26.

В Україні у неділю, 30 червня, утримується надзвичайна пожежна небезпека.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що за прогнозом УкрГідрометцентру, 30 червня, в Україні, окрім західних та більшості районів північних областей, буде утримуватись надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Крім того, раніше повідомлялось, що за даними синоптика Наталії Діденко 30 червня, очікується комфортна погода, вдень температура повітря коливатиметься в межах +22…+26. На заході стовпчики термометрів піднімуться до +29, на сході температура коливатиметься від +21 до +24.

Погода на 2019 рік: коли закінчаться морози та чи варто їхати на море вліткуСиноптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 й рік. Сніг буде чи не до квітня, весна холодною, влітку - дощі, а осінь прийде пізно.

Зазначається, що у східних та деяких центральних областях імовірні невеликі дощі. В усіх інших регіонах - опадів не очікується, однак буде хмарно.

В Україні в період з 29 червня до 3 липня спека відступить, подекуди пройдуть дощі з грозами, температура вище позначки у 30 градусів підніметься лише у південних областях.

Нагадаємо, синоптики і кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 рік. За їх оцінками, сніг буде чи не до квітня, весна - холодною, влітку - дощі, а осінь прийде пізно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: