Зведення ООС: 32 обстріли, сім поранених військових

Читать на русском
Сепаратисти обстріляли позиції ЗСУ 32 рази. Поранено п'ятьох українських військовослужбовців, двоє отримали бойові травмування.

На Донбасі 25 червня сепаратисти 32 рази порушили режим припинення вогню, поранено п'ять військовослужбовців, двоє отримали бойові травмування.

Про це повідомляє штаб ООС у Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 25 червняСитуація на сході країни на 25 червня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник 19 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: поблизу Лебединського, Авдіївки, Мар'їнки, Опитного, Водяного, Новотроїцького, Невельського, Талаківки, Широкиного і Богданівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників обстрілювали 13 разів: в районі населеного пункту Шуми, на околицях Південного, поблизу Кримського, Новолуганського, Травневого і Зайцевого.

З початку поточної доби ворог дев'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід»: поблизу Широкиного, Старогнатівки, Кам'янки, Богданівки, Павлополя, Водяного і Новоселівки Другої.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників обстріляли один раз - біля Луганського.

Напередодні повідомлялося, що сепаратисти за добу, 24 червня, 44 рази порушили режим припинення вогню, з них 15 разів - зі зброї, забороненої мінськими угодами, двоє українських військових отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: