Зеленський хоче запатентувати свої політичні слогани

Читать на русском
Президент подав відповідні заявки в Укрпатент. Зокрема, мова йде про гасла: Зробимо це разом!, Команда Зеленського, Зе!, Зе, Зе!Команда, Зекоманда, Ze, Ze!, Ze2019.

Президент Володимир Зеленський подав заявки на реєстрацію кількох торгових марок і політичних слоганів.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на дані бази Укрпатенту, пише «Слово і Діло».

Зеленський хоче запатентувати пов'язані з його політичною кампанією слогани і символи, завдяки яким президент і його команда стали впізнаваними в політиці. Зокрема, мова йде про гасла: «Зробимо це разом!», Команда Зеленського, Зе!, Зе, Зе!Команда, Зекоманда, Ze, Ze!, Ze2019.

Крім того, серед імовірних патентів Зеленського з'явилися ТМ ZeNews і ЗеНьюз.

Також президент намагається зареєструвати лозунг: IMPROVE LIVE SHOW, який планує використовувати в рекламі, підприємництві, телекомунікації та освіті.

Зараз заявки президента знаходяться на стадії формальної експертизи і чекають на розгляд. Судячи з опису торгових марок, президент збирається використовувати їх у поліграфії, на телебаченні, у рекламі, освіті тощо.

Зазначені заявки Зеленський подав у березні-квітні 2019 року, ще до оголошення офіційних результатів президентських виборів, розпуску Верховної Ради і призначення дострокових виборів до парламенту.

Як повідомлялося раніше, шанс потрапити в Раду є в п'яти партій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: