У Вінниці відсторонили 4 керівників місцевої поліції

Читать на русском
Також у поліції розповіли, що за наказом голови Нацполіції готуються документи про звільнення заступника начальника поліції Вінницької області.

Голова Національної поліції Сергій Князєв відсторонив від службових обов'язків 4 керівників поліції Вінницькій області, а також було оголошено про підозру співробітнику вінницької поліції.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Повідомляється, що на минулому тижні у Вінниці правоохоронці зупинили чоловіка, у якого була виявлена ​​граната РГД-5 з запалом. Один із поліцейських запросив перехожого присутнім в якості понятого, однак вінничанин відмовився і «некоректно висловився».

«Зав'язався словесний конфлікт, поліцейський застосував фізичну силу, чоловік впав і вдарився головою об асфальт. Співробітник поліції надав першу медичну допомогу і викликав швидку. Потерпілий був госпіталізований», - розповіли в Нацполіціі.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. Було призначено службове розслідування, а голові Нацполіції наказано усунути від виконання службових обов'язків порушника і чотирьох керівників.

«Усунені начальник Київського відділення поліції Вінницького відділу, начальник управління кадрового забезпечення ГУНП, заступник начальника Вінницького ВП - начальник ВКП ГУНП і заступник начальника Київського відділку поліції Вінницького відділу поліції - начальник СКП ГУНП», - повідомили правоохоронці.

Також у поліції розповіли, що за наказом голови Нацполіції готуються документи про звільнення заступника начальника поліції Вінницької області.

Раніше з'ясувалося, коли призначить нового голову поліції Київської області.

Також нагадаємо, в поліції назвали версії загибелі Тимчука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: