У Києві закриють рух швидкісного трамвая на Борщагівку

Читать на русском
У суботу, 22 червня, почнеться капітальний ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова і Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський-Святошин, через що буде обмежено рух транспорту.

У суботу, 22 червня, почнеться капітальний ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова і Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський-Святошин, через що буде обмежено рух транспорту.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

За крок від мети: хто з політиків не до кінця виконує свої обіцянкиІноді політики просто забувають про свої обіцянки, а іноді їх зусиль недостатньо, щоб реалізувати все до кінця.

Як повідомили в КК «Київавтодор», рух в напрямку центру міста через міст буде закрито з 00:00 22 червня.

У комунальному підприємстві уточнили, що першим етапом робіт буде ремонт трамвайного полотна, тротуарів і проїжджої частини в напрямку центру міста, який планується завершити до кінця поточного року.

У зв'язку з цим з 22 червня рух трамваїв №1 і №3 буде обмежено.

На час реконструкції «Київпастранс» організовує короткий безкоштовний трамвайний маршрут №2 від вул. Академіка Корольова до станції «Ромена Роллана».

Також буде організовано автобусний маршрут №3Т від станції «Кільцева дорога» до станції «Старовокзальна» через просп. Леся Курбаса та вул. Космонавта Комарова.

Ще один автобусний маршрут №4 буде їздити від Михайлівської Борщагівки до Індустріального шляхопроводу через Відрадний проспект.

У «Київавтодорі» зазначили, що раніше міст, який закривають для транспорту, був визнаний аварійним. Востаннє шляхопровід капітально ремонтувався в 1965 році.

«Ремонтні роботи на трамвайному полотні - це першочергове завдання, щоб якомога швидше відновити рух трамваїв. З початком нового дорожньо-будівельного сезону 2020 року почнеться другий етап робіт - ремонт проїжджої частини і тротуарів у напрямку Кільцевої дороги», - зазначають в корпорації.

Раніше Київрада погодила закупівлю нових трамваїв та вагонів метро.

А в Харкові в 2018 році відремонтували менше трамваїв, ніж обіцяв Кернес.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: