Журналісти з'ясували нові подробиці смерті Тимчука

Читать на русском
Версія про самогубство поки не відкидається, оскільки депутат останнім часом перебував у депресії, про це знали і дружина, і сусіди.

Загиблий вчора депутат Дмитро Тимчук останнім часом нібито перебував в депресії.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Telegram-канал The Newsroom.

Уточнені дані журналістів на цю хвилину:

  1. Травмата Форт-17Р не було. Був нагородний бойовий Форт-17.

  2. Депутат, за даними журналістів, не чистив зброю, а нібито грався нею, то вставляючи, то виймаючи магазин, пересмикував затвор, натискаючи на курок вхолосту. За словами дружини, вона просила його не робити цього, покласти пістолет, але він не слухав. Далі, вона каже, що відвернулася, й пролунав постріл.

  3. Версія про самогубство поки не відкидається, оскільки депутат останнім часом перебував у депресії, про це знали і дружина, і сусіди.

  4. Проведені необхідні експертизи, в тому числі взяття змивів із рук цивільної дружини Тимчука на предмет наявності там порохових газів.

  5. За результатами експертиз, на вже відкрите провадження за ст. 115 (умисне вбивство) очікується докваліфікація (або щодо самогубства, або про загибель у результаті необережного поводження зі зброєю).

Раніше в середу, 18 червня, стало відомо про загибель Дмитра Тимчука. Його колега з фракції Антон Геращенко повідомив, що за попередніми даними, Тимчук випадково застрелився при чищенні нагородної зброї у власному будинку. Про те, що сталося, повідомила дружина Тимчука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: