Трамп офіційно оголосив про початок передвиборчої кампанії

Читать на русском
Чинний глава Білого дому Дональд Трамп офіційно оголосив про початок передвиборчої кампанії на президентських перегонах 2020 року.

Чинний глава Білого дому Дональд Трамп офіційно оголосив про початок передвиборчої кампанії на президентських перегонах 2020 року.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив під час виступу на мітингу в Орландо (штат Флорида), передає «Інтерфакс-Україна».

Вибори у США: Байден випередив Трампа у першому опитуванні15% респондентів заявили, що вони не визначились із вибором. 5% заявили, що будуть голосувати за іншого кандидата.

«Ми продовжимо робити Америку великою знову, але потім ми, очевидно, збережемо Америку великою. Саме тому сьогодні ввечері я стою перед вами, щоб офіційно запустити свою кампанію у боротьбі за президентське крісло», - сказав Трамп.

Він пообіцяв, що «ніколи, ніколи не підведе» своїх виборців.

Трамп вкотре зі зневагою висловився про свого головного (за рейтингами соцопитувань - ред.) конкурента на майбутніх виборах Джо Байдена, назвавши його «заспаним Джо».

Президент США також звинуватив свого попередника Барака Обаму в бездіяльності, коли той отримав інформацію про втручання РФ у вибори.

Раніше Трамп заявив, що якщо його не переоберуть на другий термін в 2020 році, то в США відбудеться крах ринку.

Нагадаємо, президент США запросив Зеленського в Вашингтон.

Як відомо, президентські вибори в США заплановані на 3 листопада 2020 року. У них буде обраний 46-й президент Америки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: