Зеленський привітав Трампа з днем народження

Читать на русском

Президент України Володимир Зеленський привітав із днем народження президента Сполучених Штатів Дональда Трампа.

Президент України Володимир Зеленський привітав із днем народження президента Сполучених Штатів Дональда Трампа.

Як пише «Слово і Діло», привітання Зеленський написав у своєму мікроблозі в Twitter.

Додамо, що 14 червня Дональду Трампу виповнюється 73 роки. Трамп як представник Республіканської партії США став президентом у віці 70 років.

«Щасливого дня народження, пане президенте Дональде Трамп! Бажаю вам тримати весь світ у русі», - побажав український президент.

Нагадаємо, на початку червня 2019 Борис Тизенгаузен, який назвався позаштатним радником українського президента, в ефірі «Радіо Свобода» заявив, що Зеленський може зустрітися із президентом США Дональдом Трампом після саміту G20, який запланований на 28-29 червня.

Згодом у Адміністрації президента назвали цю дату фейковою та заявили, що дана людина не є радником та не входить до команди Зеленського.

Однак зазначимо, що раніше Трамп запросив президента України Володимира Зеленського відвідати з офіційним візитом Вашингтон. В Адміністрації президента України повідомили, що вдячні за запрошення Дональду Трампу.

Нещодавно посол України в Вашингтоні Валерій Чалий зазначив, що зустріч президента України Володимира Зеленського і Дональда Трампа, президента США, можлива після 21 липня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: