Зеленський з Аваковим відкрили в Маріуполі центр розмінування

Читать на русском
Зеленський та Аваков відкрили центр ДСНС для комплексних завдань на морі та суходолі з піротехнічних робіт й підводного розмінування.

У суботу президент Володимир Зеленський та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відкрили центр ДСНС для комплексних завдань на морі та суходолі з піротехнічних робіт й підводного розмінування.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує прес-служба МВС.

Міни на Донбасі: в Міноборони озвучили кількість жертвУ зоні проведення операції Об'єднаних сил від мін постраждали 1858 осіб, із них 400 загинули.

«Я хочу привітати всю Україну з відкриттям центру розмінування. Ми всі бажаємо, щоб ця війна закінчилася. А на вас лежить величезна відповідальність — розмінувати тисячі гектарів звільненої території України. Ми дякуємо вам за те, що ви захищаєте нашу державу», - цитує Зеленського сайт МВС.

Аваков зазначив, що невдовзі Донеччина буде посилена й вертолітним загоном.

Повідомляється, що центр реконструювали та обладнали всім необхідним устаткуванням. Наразі бойове чергування несуть 47 рятувальників-піротехніків.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський анонсував «реформаторські законопроекти, які сприятимуть розвитку малого та середнього бізнесу», а також інвестиційні вливання в інфраструктуру Донбасу.

Сьогодні глава держави перебуває з робочим візитом у Донецькій області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: