У Києві в Голосіївському районі виявили схованку з боєприпасами

Читать на русском
Відзначається, що два пакети із боєприпасами та вибухівкою були заховані на Лисій горі. Схрон виявили детективи і дільничні офіцери Голосіївського управління поліції.

У Голосіївському районі столиці правоохоронці виявили схрон боєприпасів і вибухівки.

Про це в четвер, 13 червня, повідомила прес-служба поліції Києва, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що два пакети із боєприпасами та вибухівкою були заховані на Лисій горі. Схрон виявили детективи і дільничні офіцери Голосіївського управління поліції спільно з співробітниками ДСНС під час обстеження території. На місці також працювали експерти-вибухотехніки.

«Всього вилучено 53 предмети, зовні схожих на боєприпаси і вибухівку: протипіхотна міна, п'ять тротилових шашок різної ваги, 100 грам пластиду, два підривники, десять запалів до різних гранат, вісім корпусів гранат, шістнадцять патронів калібру 9 мм, два електродетонатори та вісім капсул-детонаторів. Всі вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз», - йдеться в повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого статтею про незаконне поводження зі зброєю. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння даного злочину.

Раніше в Полтаві був затриманий торговець зброєю і боєприпасами.

Також нагадаємо, СБУ блокувала незаконний збут відпрацьованих елементів боєприпасів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: