Клімкін не йтиме на парламентські вибори

Читать на русском
Міністр закордонних справ Павло Климкін повідомив, що не буде йти на вибори в Раду. Клімкін не бачить на сьогоднішній день команди, з якою б пішов на парламентські вибори.

Міністр закордонних справ Павло Климкін повідомив, що не буде йти на вибори в Раду.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив в інтервю «ТСН».

Клімкін подає у відставку: як глава МЗС виконував обіцянкиПавло Клімкін зібрався у відставку з поста міністра закордонних справ. Слово і Діло подивилося, яка у нього ситуація з виконанням обіцянок.

За його словами, він не бачить на сьогоднішній день команди, з якою б пішов на парламентські вибори.

«У мене дійсно була емоційна історія, я хотів зробити справжню європейську кампанію в одному з мажоритарних округів, але з розумінням, що буде команда однодумців у Верховній Раді, з якими можна було б, якщо можна таким сленгом, «передовбити» так, як працює українська політика, а вона працює, на жаль, нещиро і нечесно (до речі, на відміну від зовнішньої політики). На сьогодні я такої команди не бачу. Тому я думаю про інші шляхи, і думаю досить серйозно», - зазначив він.

Клімкін розповів, що і далі буде займатися політикою.

«Це, безумовно, буде політика. Коли ви почитаєте в Інтернеті, що мене вже записали в той американський університет, або в той німецький університет, де я буду викладати, буду професором чи буду працювати десь в компанії - ні. Все спокійно, я тут, і точно нікуди не зникаю», - сказав він.

Нагадаємо, 17 травня Клімкін оголосив про відставку. Тоді він заявив, що має намір йти до парламенту з командою, з якою поділяє принципи і бачення.

Після цього, він заявив, що вів переговори з партією «Голос» Святослава Вакарчука про можливість приєднання. Але тоді вони ні до яких рішень не прийшли. Також він заявив, що не мав відношення до партії «Блок Петра Порошенко» і не збирався туди вступати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: