Зарплати членів Кабміну за квітень: Рева став найбільш високооплачуваним міністром

Читать на русском

«Слово і Діло» сьогодні розбиралося, скільки члени Кабінету міністрів заробили за квітень. Найбільш високооплачуваним став міністр соціальної політики Андрій Рева, який заробив 122 тис. 97 грн.

На другому місці в нашому рейтингу міністр закордонних справ Павло Клімкін та його 61,4 тис. грн. До першої п'ятірки також увійшли міністр інфраструктури Володимир Омелян (50,3 тис. грн), міністр оборони Степан Полторак (48,7 тис. грн), віце-прем'єр-міністр Павло Розенко (47 тис. грн).

Найменше за свою роботу минулого місяця традиційно отримав міністр інформаційної політики Юрій Стець – 12,1 тис. грн. Не може похвалитися високою зарплатою й виконувачка обов'язків міністра аграрної політики Ольга Трофімцева – 28,1 тис. грн. Глава уряду Володимир Гройсман заробив свої стабільні 37,5 тис. грн.

Зате радують зарплати заступників. Заступник міністра економічного розвитку Максим Нефьодов отримав за підсумками квітня 174,5 тис. грн, найвища зарплата. Його колега Юрій Бровченко заробив 161,5 тис. грн.

У квітні в більшості міністерств заступники отримували більше за своїх начальників. Навіть у Міністерстві соціальної політики, в той час як Рева найбільш високооплачуваний міністр, його заступниця Лариса Попова отримала 157,7 тис. грн, а Олександра Чуркіна – 131,4 тис. грн.

Нагадаємо, «Слово і Діло» проаналізувало, як змінилися доходи міністрів у 2018 році порівняно з 2017-м.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: