Трамп запросив Зеленського до Вашингтону – АП

Читать на русском
Президент України висловив вдячність Дональда Трампа за запрошення здійснити офіційний візит.

Президент України Володимир Зеленський отримав від президента США Дональда Трампа запрошення відвідати Вашингтон з офіційним візитом.

Про це повідомила прес-служба українського лідера, передає Слово і Діло.

«Президент України Володимир Зеленський вдячний президенту Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа за запрошення здійснити офіційний візит до Вашингтона», - йдеться в повідомленні.

Зеленський вважає, що проект закону Про надання підтримки Україні для захисту її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності, який був презентований в Палаті представників Конгресу США, є важливим сигналом про міцне стратегічне партнерство двох країн, додали в Адміністрації президента.

Інавгураційна промова Зеленського: контент-аналізУ своїй інавгураційній промові Володимир Зеленський найчастіше говорив слово я і ні разу не згадав про Росію.

Раніше спецпредставник Держдепу США по Україні Курт Волкер, заявив, що американська делегація, яка була на інавгурації Володимира Зеленського, обговорила з Дональдом Трампом можливість їх зустрічі.

Нагадаємо, делегація США привезла Зеленському послання Трампа. Представник американської делегації назвав вражаючою і потужною промову Зеленського в Раді.

Також відзначимо, що заступник голови АП Вадим Пристайко заявив, що однією з перших країн, яку відвідає Зеленський, стане Німеччина.

В АП напередодні повідомили, що перший закордонний візит президента відбудеться 4-5 червня в Брюссель.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: