САП викличе Порошенка на допит – ЗМІ

Читать на русском
Слідчі САП мають намір викликати екс-президента на допит у справі про корупцію в Центренерго. Дата допиту поки не визначена, передбачається, що він пройде вже в червні.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура має намір викликати колишнього президента України Петра Порошенка на допит у справі про його можливу причетність до корупції в енергогенеруючій компанії «Центренерго».

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на власні джерела у відомстві, пише Слово і Діло.

«Буде обов'язково викликаний і допитаний», - зазначив співрозмовник видання.

При цьому він уточнив, що САП планує допитати Порошенка у справі про його можливу причетність до корупції в енергогенеруючій компанії Центренерго.

Дата відповідного допиту поки не визначена. Однак співрозмовник видання припустив, що це трапиться, швидше за все, вже в червні.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила справу за розкраданням в енергетиці, фігурантами якої став сам Порошенко і представник його фракції в Раді Ігор Кононенко.

Раніше, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Петра Порошенка після завершення каденції його президентства можуть викликати на допит щодо корупційних справ, про які пишуть ЗМІ.

Додамо, 10 травня у Генпрокуратурі відбувся допит колишнього президента Петра Порошенка в справі розстрілів на Майдані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: