Порошенко повідомив подробиці допиту в ГПУ

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко підтвердив, що сьогодні його допитали у справі розстрілів на Майдані.

Президент України Петро Порошенко підтвердив, що сьогодні його допитали у справі розстрілів на Майдані.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав у своєму Facebook.

Справа Майдану: чи дасть щось допит Порошенка та як можна було змінити перебіг виборівГенпрокуратура викликала Петра Порошенка для допиту в справі про злочини проти активістів Євромайдану. Через участь у церемонії приведення до присяги суддів Верховного суду України Порошенко не прийшов на допит.

Порошенко зазначив, що сьогодні повторно надав свідчення прокурорам у розслідуванні справи щодо злочинів проти учасників Революції Гідності на Майдані у 2014 році.

«Сподіваюсь, мої відповіді на додаткові запитання допоможуть у завершенні слідства Ця справа надзвичайно важлива для українсько суспільства. Переконаний, всі винні мають бути обов`язково покарані», - написав Порошенко.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що сьогодні президента Петра Порошенка допитують у справі розстрілів на Майдані.

Раніше в ГПУ заявили, що Порошенко можуть зобов'язати прибути на допит в Генпрокуратуру, коли у нього завершаться повноваження. За словами Горбатюка, на сьогодні відносно Порошенко не можна застосувати силовий привід на допит.

Раніше повідомлялося, що Порошенко не з'явився на допит в Генпрокуратуру. Очікувалося, що він підпише протокол свого допиту від листопада 2016 року, який до цих пір не має офіційного процесуального статусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: